15 rýchlych tipov, ako si uľahčiť zhadzovanie kíl #3

Do leta je ešte ďaleko, ale už onedlho odhodíte zimné kabáty a začnete nosiť obtiahnuté oblečenie. Pripravte sa na to už teraz vďaka týmto tipom, ktoré sme pre vás pripravili. Tu je 3. časť zoznamu ako na to:

11. Naplánujte si svoje jedlá dopredu

Viete, čo vás čaká počas týždňa? Združenie rodičov v škole, stretnutie s kolegami po práci, káva s kamarátkou… Pripravte sa a nenechávajte svoje stravovanie na náhodu. Prečo? No lebo by sa vám ľahko mohlo stať, že nebudete mať pripravené nič a zjete prvé jedlo, ktoré uvidíte. A vieme, že asi ani vy nechcete aby to boli hranolky s kečupom (po tom ako ste sa celý deň tak vzorne snažili dodržiavať jedálniček).

TIP: Ak viete dopredu, čo vás čaká, tak si objednajte Vitabox na dlhšie obdobie dopredu (a ešte aj získate zľavu). Ak neviete ani čo bude zajtra a potvrdíte si program až večer- aj pre vás máme LAST MINUTE riešenie: objednať Vitabox si viete aj deň vopred do 20:00. Nestíhate objednávku cez internet? Tak nám zavolajte, sme tu pre vás.

12. Nemáte čas, ale radi by ste so sebou niečo urobili?

Zmena nemusí vyžadovať veľa času vo vašom už aj tak nabitom programe. Máte mať stretko s kamarátkou? Tak ju vytiahnite do fitka alebo zájdite do Fresh baru. Takto nebudete mať výčitky, že ste nestihli ísť cvičiť alebo že ste si zase dali niečo nezdravé. A ako bonus, tým že budete dve, tak sa navzájom aj podporíte a budete mať zo seba dobrý pocit.

TIP: Objednajte si Vitabox pre seba aj kamarátku/kolegynku na jednu adresu a užite si napríklad spoločný obed + ušetrite na doprave 🙂

13. Napíšte si zoznam veci, ktorých sa chcete zbaviť

A hneď k nim si napíšte tie veci, ktoré chcete do života pridať. Takto jednoducho si vytvoríte zoznam zdravých návykov. Kedykoľvek budete mať potrebu urobiť niečo zo „zlého“ zoznamu, tak si spomeňte na to dobré, čo ste chceli urobiť namiesto toho. Ak si chcete byť istí, že na to nezabudnete- pripnite si to nejakou peknou magnetkou na chladničku.

14. Nejedzte, keď nie ste hladní

Jedenie nie je hobby. Je to čas, kedy doplníte telu všetko potrebné, čo vyžaduje, aby fungovalo pre vás na 100%. Aby vám dodalo energiu, nápady, motiváciu a urobilo dobrú náladu.

15. Nájdite motiváciu na rôznych miestach

Skúšali ste už všetko, ale stále nemáte požadované výsledky? Potrebujete sa zrejme iba inšpirovať a znova nakopnúť. Prečítajte si na internete príbehy ľudí, ktorí mali rovnakú štartovaciu čiaru ako vy a pozrite sa, ako to dokázali oni. Vyberte si z toho to, čo dokážete ľahko vniesť do svojho života a poďte na to. Stojíme pri vás.

 

„Olovrant výborný, večera výborná 😍😍.“ vraví Danka Belkova.
Urobíme zdravým menu Vitabox radosť aj vám? Stačí si kliknúť na www.vitabox.sk a zajtra bude čerstvo pripravené menu u vás