Inšpirujte sa Jožkovou premenou s Vitaboxom

Tento príbeh vás nabije motiváciou a inšpiruje, ako sa dá jedným rozhodnutím začať krásna premena. Jožko schudol za 3 mesiace takmer 10 kíl. Váha ako taká možno veľa nepovie, ale stratil až 13kg tuku + čo je skvelé tak jeho svalová hmota sa zvýšila o 5kg. Toto sú za 3 mesiace skutočne výborne výsledky. Veď čítajte do konca. Tu je Jožkova úprimná spoveď:

Jožkov príbeh

 

Dobrý deň.

Keď ku mne prišla ponuka začať cvičiť s profesionálnym trénerom, bál som sa. Veľmi som chcel, ale chýbala mi odvaha sa do toho pustiť. Mal som zábrany cvičiť so ženou (trénerkou Jankou), hanbil som sa.

Za roky života v nepravidelnom spánku a strave, moja váha poriadne narástla. Až keď prišla ponuka popri cvičení jesť Vitabox, povedal som si: Teraz alebo nikdy.

Nebolo to vôbec ľahké. Pekne sa to povie, ale strach, obavy, hanblivosť však stále neustúpili. Prvý tréning bol peklo. Nevládal som a hanbil som sa za to. Na druhý deň som nevládal urobiť krok, bolel ma každý kúsok tela. Niet sa čo čudovať…

Začal sa boj. Postupne som vládal trošku viac.

Ako zvládol zmenu stravy?

 

Aj strava bola zo začiatku boj. Nezvyknutý jesť pravidelne som dopoludnia hlad nepociťoval. Naopak som mal problem zjesť raňajky, desiatu a o 3 hodiny obed. Hlad som pociťoval väčšinou až okolo olovrantu, no najväčší problém bol večer. Predsa len som bol zvyknutý najesť sa najviac práve vtedy.

(Spoznávate sa v tom aj vy?)

Organizmus si postupne zvykol.

Vo Vitaboxe boli jedlá, ktoré som predtým nikdy nejedol. Niektoré mi chutili viac, iné menej, celkovo však stravu hodnotím ako chutnú. Všetko je to aj o návyku. Nie je jednoduché naučiť sa hneď milovať všetky druhy zdravého jedla. Schudol som, no s výsledkom nie som zatiaľ spokojný.

“Pestoval” som si svoju váhu dlhých 9 rokov na kamióne, preč od rodiny. Aj s podporou najbližších chcem pokračovať ďalej, cvičiť, zdravo jest a dostať sa na vytúženú váhu.

Bude to dlhy boj, ale nevzdám to!

Ďakujem týmto tímu Vitabox za podporu,  trénerke Janke za trpezlivosť a nehynúcu vieru v moj úspech!

Jojo

Poďte do toho aj vy a začnite svoju premenu

 

 

 

 

 

 

 

 

Ak sa vám páči Jožkova premena a viete, že už nastal čas aj na vašu premenu, podáme vám pomocnú ruku. Objednajte si Vitabox menu podľa seba a začnite chudnúť do krásy. Ak si neviete vybrať z 12 programov, ktoré máme, tak sa pokojne obráťte na našu výživovú poradkyňu, ktorá vám rada odporučí. Už teraz vám držíme palce a veríme vo vás.