Obezita 2.stupňa a vďaka Vitaboxu dal dole 40 kíl

„Na začiatku som bol v kategórii obezita 2.stupňa… a mojim hlavným cieľom bolo dostať BMI pod 25 (normal), píše nám Ctirad z Bratislavy. A musím povedať, že aj vďaka Vitaboxu som išiel dole vyše 40kg.“

Pozrite naľavo na fotke, ako vyzeral náš klient predtým…

Premena klient Ctirad

Premena klient Ctirad

 

„Odkedy sa stravujem  s Vitaboxom, tak sa mi upravila hladina krvneho cukru a tlaku . Tlak som mal zvyseny dostal sa na normal a s cukrom sice nebol ziadny problem, ale uz si nepotrebujem pospat poobede , rano ked vstanem som hned pripraveny, nepotebujem ani kavu a ani povestnu „startovaciu pol hodinu“…“ zdôveril sa nám klient z Bratislavy.

Prečo ste si vybrali práve Vitabox?
„Pred tym som skusal ine veci pri chudnuti a hlavne comu som sa snazil vyhnut boli rozne „magicke“ tabletky, caje, prasky na chudnutie… U Vas ma najviac oslovilo, ze vsetko su to uplne normalne prirodne, prirodzene veci, co keby clovek hladal, si vie kupit kdekolvek. Ziadne „patentovane, len u nas“ a pod…“ pokračuje Ctirad.

Ako vám vyhovuje forma doručovania čerstvého menu každý deň? 
„Ja som dost vytazeny aj profesionalne aj osobne a uprimne velmi mi vyhovuje aj to, ze mi jedlo donesiete kazde rano, pekne zabalene prichystane a ja sa nemusim o nic starat .Mozno zo mna trosku hovori aj lenivost, ale uz len to, ze na to vobec nemusim mysliet, co, kedy, kde a ako budem jest, je … velmi dobre sa na to zvyka…“ ukončuje svoj email Ctirad.

Čo poviete, krásna premena, že áno? Chceli by ste zažiť niečo podobné aj vy?

Vyskúšajte Vitabox menu a nielenže schudnete, ale každý deň sa aj dobre najete.

zdravé menu Vitabox